Humhuset: Störningsinformation vecka 16-17

16 april 2014

Avstängd ventilation, saneringar och håltagningar, ombyggnationerna av Humanisthuset fortsätter.

Vecka 16-17:

Södra korridoren (G):

  • Kulvert över till Samhällsvetarhuset kommer att vara stängd t o m 1 september 2014.

B1- och C1-korridorerna:

  • Om verksamheten måste hämta något i förråd så är det möjligt men kontakta då Husservice.

Mitten korridoren:

  • Ventilationen i D1-, D2-, E1-, E2-korridoren kommer att vara avstängd i stor utsträckning under vecka 14-19 vid arbetet för byte av ventilationskanaler. Ämnesrummen kommer att ha kvar ventilation som vanligt.
  • D- och E-korridoren plastas in på både plan 1 och plan 2 fr o m tisdag vecka 16 t o m vecka 19 för att avgränsa byggområde och det område inom vilket sanering görs av ventilationskanaler.

Hantverkarna sprider ut sig i mittkorridoren och det vill vi motverka, så då har vi kommit fram till att det är bättre att plasta in en zon i vilken de ska hålla sitt material.

Vi vill att lokalvården ska kunna städa och hålla någorlunda rent på ytorna i ytterändorna av mittkorridoren. Hantverkarna har arbetsmoment som ska göras längst hela mittkorridoren men de ska inte ha mer material än nödvändigt utanför inplastad zon.

  • Sanering sker under vecka 16-17 i den inplastade zonen på plan 2. OCAB ska klippa ner ventilationskanalerna för att emballera och bära ut skarvarna som innehåller asbest. Ingen asbest kommer att bearbetas under saneringen.
  • Håltagning mellan plan 1, 2 och upp till vinden (inne i kontor i D2 samt E102/E202) ska göras under vecka 17. Detta ska göras tidig morgon eller sen eftermiddag när ämnesrummen inte är bokade för lektioner.
  • Håltagning för 3 st dörrar i mittkorridoren kommer att utföras med sågning. Arbetssätt är vald för att sågningen ska vara så tyst som möjligt.
  • Toaletterna i mittkorridoren vid D- och E-korridorerna stängs under veckorna 14-19.

Redaktör: Per Melander

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.